Klik-agenda

Wekelijkse clubavonden

Iedere woensdagavond om 20:00 uur, is er een “clubavond” waarbij maandelijks een vast thema aan de orde is. Ieder lid is vrij om invulling te geven aan de uitwerking van zijn/haar fotografische interesses. Ongestuurd stimuleert!
Daarnaast zijn er ook vrije onderwerpen die door de leden aangedragen worden.
Vanaf januari 2018 is er op iedere laatste woensdag van de maand een speciale avond. Uit foto’s die onze leden op de clubavonden van die maand getoond hebben wordt de “Foto van de maand” gekozen.

PROGRAMMA 2019

Op de openstaande clubavonden zijn diverse activiteiten mogelijk. Aan te dragen door leden.

Facebookinstagram
DATUMTYPETHEMA

Zondag 24 maartKLIK uitjeVandaag gaan we onder leiding van Brigitte naar Rotterdam voor een bezoek aan het fotomuseum en om te fotograferen! Meer informatie volgt!!
Verkiezing Verkiezing van de foto van de maand maart.
Woensdag 3 aprilThema van de MaandHet thema voor april is Leefomgeving cq Een dag uit het leven van……
Woensdag 10 aprilInspiratieFotopresentatie van leden. Het maandthema is een opdracht die op de Fotoacademie gegeven werd. Inspiratie vind je uit je omgeving van alle dag, maar je kan er ook een fotoreportage van maken uit het dag van je eigen leven of van iets of iemand anders.
Datum nog nader te bepalenBezoek aan Patrick NagtegaalActie Rick: voorbereiding op het thema van de maand mei: food
Woensdag 17 aprilHanden aan de knoppenVandaag maken we foto’s in de studio of buiten al naar gelang de wensen van de leden
Woensdag 24 aprilVerkiezing van de foto van de maandVandaag kiezen we de winnaar van het thema van de maand april
Woensdag 1 meiThema van de maandFoodfotografie. Tips!
Woensdag 8 meiInspiratie Fotopresentatie van leden.
Woensdag 15 meiHanden aan de knoppenVandaag gaan we Culinaire fotografie in de praktijk brengen. Dat kan in de studio, maar bij goed weer kunnen we ook een terrasje pakken en ons daar uitleven op de culinaire fotografie.
Woensdag 22 meiInspiratieMei heeft vijf woensdagen. Dus één dag extra om je foodfoto’s te presenteren aan de leden van KLIK,
Woensdag 29 meiVerkiezing Foto van de MaandWiens foto mag een maand lang de kopfoto van de FB pagina van KLIK zijn .