Klik-agenda

Wekelijkse clubavonden

Iedere woensdagavond om 20:00 uur, is er een “clubavond” waarbij maandelijks een vast thema aan de orde is. Ieder lid is vrij om invulling te geven aan de uitwerking van zijn/haar fotografische interesses. Ongestuurd stimuleert!
Daarnaast zijn er ook vrije onderwerpen die door de leden aangedragen worden.
Vanaf januari 2018 is er op iedere laatste woensdag van de maand een speciale avond. Uit foto’s die onze leden op de clubavonden van die maand getoond hebben wordt de “Foto van de maand” gekozen.

PROGRAMMA 2018

Op de openstaande clubavonden zijn diverse activiteiten mogelijk. Aan te dragen door leden.

DATUM TYPE THEMA
woensdag 7 november 2018 Fotobespreking Het thema voor de maand november is abstract
woensdag 14 november 2018 Handen aan de knoppen In de studio kunnen we proberen abstracte foto’s te maken voor het maandthema
woensdag 21 november 2018 Inspiratie Fotobespreking: je mag eigen werk laten zien of werk van fotografen die jou inspireren.
woensdag 28 november 2018 Verkiezing Foto van de maand
woensdag 5 december Fotobespreking
Sinterklaas
Verkeer is het thema van de maand november. En omdat het Sinterklaas is: Surpriseavond!!
woensdag 12 december 2018 Fotobespreking Verkeer
woensdag 19 december 2018 Verkiezing Foto van de maand