Fotoclub KLIK te Delft biedt sinds 2009 een vervolgcursus aan. Deze is bedoeld voor mensen die de beginnerscursus hebben gevolgd, of die in ieder geval weten wat er met termen als diafragma, sluitertijd, witbalans, ISO, onder- en overbelichten wordt bedoeld en ermee kunnen omgaan.

De vervolgcursus

Aan de orde komen theorie: fotograferen in RAW, brandpuntsafstanden, perspectief en compositie. Buitenfotografie; portretfotografie in onze studio m.b.v. studio- en reportageflitsers en bespreken van de resultaten en tips voor gevorderden in de praktijk.

Door wie wordt de cursus gegeven?
Bart Norbart.

Kosten en aanmelden?
De kosten die aan de cursus verbonden zijn bedragen 150 euro, te voldoen op de eerste cursusavond. U kunt zich aanmelden bij Bart Norbart, telefoon 015-2137811, of maak gebruik van ons contactformulier.

Door uzelf aan te melden gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Waar?
Fotoclub Klik, Phoenixtraat 66 (gebouw Delfstede kamer 25 begane grond) in Delft.

Het gehele centrum van Delft is betaald parkeren. Parkeergarage aan de Phoenixstraat 29 of de Prinsenhofgarage is een optie.
Tip: Tram 1 stopt bijna voor de deur, halte Prinsenhof. De auto kan gratis geparkeerd worden bij De Hovenpassage. Vandaar is het 3 haltes naar Gebouw Delftstede met tram 1.

NB: breng iedere keer uw camera mee!