vliegende flyerEen flyer voor de foto-expositie van Pim Ras en Willem van Hanegem in de fotogalerie in Rotterdam doet z’n naam eer aan en lijkt de zwaartekracht te tarten boven de skyline van het centrum van Delft, met de contouren van de Nieuwe Kerk, het stadhuis en de Maria van Jessekerk.
Tot en met 21 april kun je Klaas-Jan Huntelaar zien zweven op een prachtige foto van Zilveren Camera-winnaar Pim Ras. Een overzichtstentoonstelling van zijn (Pim’s) werk, gecombineerd met foto’s van Willem van Hanegem hangt bij de Fotogalerie in Rotterdam, op loopafstand van station Rotterdam CS. Behalve voornoemde actie van Huntelaar, die volgens het bijschrift ‘stierf in schoonheid’ (de actie, niet K.J.), zijn ook de hoogte / dieptepunten van de winterspelen in Vancouver te zien. Verstilde schoonheid van sportmomenten, die goed combineren met de krappe composities van van Hanegem.
Vergeet niet de bijschriften te lezen, vaak bevatten deze een schat aan informatie. De tekst bij de foto bovenaan is hierop geïnspireerd.
Als je Huntelaar langer wil zien zweven kun je er ook een print van kopen. Klik op de foto voor meer info.

Dirk