Na een zinderende verkiezing waar het spelersveld sterk was, werd de foto van de maand februari gekozen. Het beeld van Rob van der Post won met een grote meerderheid. Een foto met prachtig licht genomen in het Alhambra in Granada.

Op de tweede plaats eindigde Rick Lorsheijd en er was een gedeelde derde plaats voor Edwin Ouwerkerk (2 beelden), Peter van Loenen en Rob van der Post. De foto bij dit blog is van Rick.

HoogLaag. Beeld: Rick Lorsheijd

Het thema voor maart is Muziek. Mogelijkheden te over om hier een originele invulling aan te geven. Reminder: maximaal 5 beelden waarvan er minimaal 1 in maart 2019 gemaakt moet zijn.

___________________________________________________________________________________________________

Woensdag 20 maart werd er een prima workshop verzorgd dorp Rick. Onder zijn inspirerende leiding werd er een gitaar gefotografeerd, passend bij het thema van de maand. Het was een inspirerende avond, waarbij we gedwongen werden goed naar het licht te kijken en te ervaren wat de verschillende lichtopstellingen deden met de vorm en uitstraling van het beeld van de gitaar.

Guitar man

Tot slot speelde Rick ook nog wat op de gitaar, iets wat ook weer mogelijkheden gaf tot het maken van ispirerende foto’s. Woensdag de 27e maart zullen we weten wie de foto van de maand maart gemaakt heeft!

__________________________________________________________________________________________________

En the winner is……….. Marjan Tenk heeft op een druk bezochte KLIK avond met maar liefst 2 foto’s de Foto van de Maand geleverd. De foto van de hand op de gitaarhals en een foto van Roel van Velzen eindigden ex aequo op de 1e plaats. Op de 2e plaats een foto van Henri van Avezaath en op de derde plaats een foto van Kees Broekhuizen. De hierbij geplaatste foto is van Kees.

Derde plaats Kees Broekhuizen