Tijdens een druk bezochte KLIK-avond werd de foto van de maand januari gekozen. Winnaars waren Peter van Loenen, 3e plaats, Rick Lorsheijd, 2e plaats en Marjan Tenk, 1e plaats. De foto bij dit blog is van de hand van Rick. Overigens liet Bart Norbart een aantal fraaie analoge prints zien op de avond.

Het thema voor de maand februari is wat abstracter: Hoog/Laag. Laat je fantasie de vrije loop en nog even ter herinnering: minimaal 1 ingeleverde foto moet in februari 2019 gemaakt zijn. Je mag maximaal 5 foto’s inleveren.

___________________________________________________________________________________________________

Het was een druk bezochte en geanimeerde KLIK avond de 13e februari. Er werden prachtige analoge beelden getoond, waarbij maar weer bleek dat een goede barietprint en een mooie film (TriX in dit geval) zeker kan concurreren met een digitaal beeld.

Ook waren er prachtige foto’s m.b.t. het hoog/laag thema. Over 2 weken is de verkiezing van de foto van de maand. Er zitten zeker al kanshebbers tussen. De lat ligt hoog! Grijp uw kans en lever uw foto’s in. Maximaal 5 foto’s waarvan er minimaal 1 in februari gemaakt moet zijn.

Berlijn. Hoog/laag.