Planning 2019

Woensdag 12 december heeft een groot aandeel KLIK leden zich gebogen over het programma van 2019. Alle fotothema’s voor 2019 zijn per maand vastgesteld, er zit een aantal uitjes in de planning en op 2 januari hebben we eerst de Nieuwjaarsborrel waarbij iedereen die komt, zijn of haar beste foto van 2018 zal tonen.

Woensdag 14 maart heeft een aantal "Klikkers" foto's laten zien die gemaakt zijn voor het thema "spreekwoorden en gezegden"… Een selectie kun je hier bekijken, weet jij welke spreekwoorden of gezegden worden uitgebeeld?Ben je geen lid maar wil je wel eens kennis maken? Meld je aan via onze website!

Geplaatst door Fotoclub Klik op Donderdag 15 maart 2018
Een videaimpressie over wat KLIKleden zoal maken.

De agenda van 2019 staat tot en met 13 maart online. Neemt u gerust een kijkje en wilt u eens een keer komen kijken? Op woensdagavond bent u van harte welkom in Gebouw Delftstede te Delft.